onsdag 16. januar 2013

Kongen på Storemyr

Var en tur ute for å se om jeg kunne få noen brukbare bilder av Fuglekongen. Traff på denne utgaven på Storemyr, og føler jeg fikk brukbare bilder her.





mandag 14. januar 2013

Storemyr Gjerpensdalen

Tok en liten søndagstur til Storemyr i meget kaldt vær. Da jeg kom ned så jeg en fugl i toppen av en bjørk, og det skulle vise seg å være Haukugla. Morro å finne denne her nede også denne vinteren. Bildene ble kun av dokumetasjons kvalitet, da den ikke satt veldig gunstig til.

Fototur 12/1-13

Denne lørdagen gikk turen først til Presterødkilen på jakt etter Skjeggmeis og Rødfotand. Rødfotanden så vi ikke noe til, men vi fikk sett 3 skjeggmeis i forbi farten. (ingen bilder) Vi bestemte oss for å dra til Nevlungstranden hvor vi hadde hørt det var Vannpiplerke. Jeg fikk kun dokumentasjonsbilder av denne, og noen brukbare av Skjærpiplerke. Takk til Arild Engelstad og Robert Espeseth for hyggelig tur. Legger ved noen bilder fra turen.

Tatt med 300 f2,8 og extender 2 lll



Gunnekleivsfjorden 6/1-13

Tok en tur til Gunnekleivsfjorden i det flotte vinterværet. Hadde fått med meg at det var observert Dvergdykker, men den lille tassen fikk jeg ikke på godt fotohold. Legger ut noen bilder fra dagen.